Van ontwerp naar seriewerk en van engineering tot maatwerk
Van ontwerp naar seriewerk en van engineering tot maatwerk
L+C Schoonhoven Contructiebedrijf voor apparatenbouw, machinebouw, koeltechniek en automotive
SPECIALIST IN APPARATENBOUW, MACHINEBOUW EN KOELTECHNIEK

Specialisatie

Maatwerk of klantspecifieke producten

Levering van maatwerk of klantspecifieke producten worden, zoals u van ons mag verwachten, afgestemd op uw wensen. In onderlinge samenwerking met u worden deze producten ontwikkeld, geproduceerd en conform de gemaakte afspraken uitgeleverd en eventueel geassembleerd.

Van onderdeel tot seriewerk

Of het nu gaat om deelleveringen of complete projecten, halffabricaten, eindproducten, prototypes of unieke producten, klein seriewerk of doorlopend productiewerk, ook dan bent u bij ons aan het goede adres! Op basis van een ontwerp of tekening kunnen wij voor u een inzichtelijke en aantrekkelijke prijsopgave maken inclusief een technische specificatie tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ontwerp en tekenwerk

Onze projecten worden door ons op het bedrijfsbureau uitgewerkt in Solidworks. Hierdoor zijn wij in staat ingewikkelde constructies te vereenvoudigen tot inzichtelijk twee- of driedimensionaal tekenwerk. Het geeft ons en u als onze opdrachtgever inzicht in de constructie en maakt het voor ons mogelijk optimaal te ontwerpen en te produceren.

Engineering

L+C Schoonhoven heeft de kennis en ervaring u te ondersteunen in de ontwikkeling van uw ontwerp. We kunnen u adviseren over lage productiekosten alsmede een verantwoorde vormgeving.

Daarnaast zoeken en plannen we de snelste en efficientste weg om uw product te maken. We vertalen uw ontwerp in een gedetailleerde digitale tekening. Uiteraard kunt u zelf ook een tekening aanleveren in het standaard DXF-formaat.