Vacatures

Zoek jij een solide bedrijf waar hard gewerkt wordt aan langdurige arbeidsrelaties dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Staat jouw vaardigheid er niet bij maar denk je dat je goed past in ons team schroom dan niet en stuur een mailtje of bel ons, dan gaan we graag met je in gesprek.

Bel naar 0182-321220 en vraag naar Emile Verhoog of mail naar info@lenc-schoonhoven.nl

Ben jij op zoek naar een stageplek klik dan hier voor informatie.


Bankwerker/lasser

Ben jij een Bankwerker / Lasser met oog voor detail en de wens om nauwkeurig te werken? Heb je enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in de plaatwerk / apparatenbouw, en de wens om je te blijven ontwikkelen op je vakgebied? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Functieomschrijving

Als Bankwerker / Lasser ben je werkzaam op de afdeling bankwerkerij. Na een inwerkperiode voer je zelfstandig werkzaamheden uit in de breedste zin van het woord. Volgens tekening en werkinstructie vervaardig van diverse onderdelen / producten. Zelfstandig of in overleg met de werkplaats chef bepaal je hiervoor de benodigde hand- en hulpgereedschappen en vervaardig of selecteer je de juiste hulpconstructies. Je bent bereid om ook mee te werken in de andere afdelingen (plaatwerkerij / verspaning), wanneer het werkaanbod erom vraagt.

Jouw afdeling:
Je komt te werken op de afdeling Bankwerkerij, waar de producten en onderdelen worden vervaardigd. Binnen Fabricage wordt naast bankwerken, lassen, plaatwerk, zaag en verspanende werkzaamheden uitgevoerd.

L+C vraagt:
Als Bankwerker / Lasser werk je binnen de organisatie zoveel mogelijk zelfstandig aan je eigen projecten, waarbij je als collega’s elkaar helpt waar nodig. Je bent een echte teamplayer die beschikt over goede contactuele vaardigheden en een goed praktisch inzicht om problemen op te lossen.

Daarnaast beschik je over:
  • Een afgeronde opleiding BBL/BOL niveau 3/4, richting Constructie Bankwerker / Lasser.
  • Enkele jaren ervaring als Bankwerker / Lasser binnen de plaatwerk / apparatenbouw

Contact