Lassen

Het lasprocedé dat we toepassen zorgt voor uitstekende lasnaden van staal, RVS, aluminium of titanium. Een belangrijke rol bij de productie van de apparatenbouw is vaak weggelegd voor gecertificeerde lassers. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om elke klus tot een succes te maken. In onze productiehal zijn de afdelingen staal en RVS gescheiden. Beschikbare processen MIG, MAG, TIG, TIME, puntlassen en stiftlassen. materialen staal, rvs, aluminium, koper, titanium en gietijzer.

tig lassen L + C Schoonhoven

TIG lassen

Tig-lassen (Tungsten Inert gas) wordt veelal gebruikt voor het lassen van hoog gelegeerd staal (RVS of aluminium), laag gelegeerd staal met dunne plaatdiktes en waar een hoge laskwaliteit een vereiste is. Het Tig-lasproces kenmerkt zich doordat de warmte en materiaaltoevoer onafhankelijk van elkaar geregeld kunnen worden.

migmag L+C schoonhoven

MIG/MAG lassen

Mig/Mag lassen wordt veelal gebruikt voor het verbindingslassen en oplassen. Dankzij zijn veelzijdigheid en snelheid is het Mig/Mag- lasproces de meest gebruikte lasmethode. Het Mig/Mag lasproces kenmerkt zich doordat tijdens het lassen continue mechanisch draad aangevoerd wordt.
t.i.m.e lassen L+ C Schoonhoven

T.I.M.E lassen

Het T.I.M.E-lasproces is een variant van Mig/mag lasproces waarbij een verhoogde neersmeltsnelheid wordt bereikt. Met deze variant is het mogelijk om minimaal een 30% hogere afsmeltsnelheid dan gebruikelijke methodieken te bereiken.
gecertificeerd lassen L+C Schoonhoven

Gecertificeerd lassen

L+C Schoonhoven B.V. beschikt over diverse gecertificeerde specialisten voor het lassen van RVS en diverse staalsoorten zowel Tig als Mig/Mag. Er wordt gewerkt volgens de kwaliteitsnorm ISO 3834 en is daarmee ingericht op klant specifiek laswerk.


 
Contact