Familiebedrijf L+C Schoonhoven B.V.

Van 1982 tot heden...

Onder de naam L+C Schoonhoven B.V. begon Cor Neleman in 1982 een lasbedrijf. Hij vestigde zich in de havenstraat in Schoonhoven. De voornaamste werkzaamheden waren het lassen van kachels en allerhande laswerk. Het was volop pionieren in die tijd. In 1986 werd verhuisd naar de huidige locatie aan de Bergambachterstraat. De mogelijkheden voor metaalbewerkingen groeide begin jaren '90 met de aanschaf van de eerste CNC machine, waarmee de eerste stap richting automatisering werd gezet.

L+C Schoonhoven B.V. is een echt familiebedrijf. Dochter en schoonzonen werken er al jaren en schoonzoon Ron Vermeijs heeft inmiddels het bedrijf overgenomen. Onlangs is kleinzoon Rick daarbij aangesloten. Maar we zijn niet alleen in bloedlijn een familiebedrijf. We prijzen ons enorm gelukkig met onze vaste groep medewerkers waarvan er 6 al meer dan 25 jaar bij ons werken.

In bijna 40 jaar tijd is L+C Schoonhoven BV uitgegroeid tot een metaalverwerkend bedrijf, gespecialiseerd in plaatwerk en licht constructiewerk voor verschillende sectoren, zoals: machinebouw, apparatenbouw, koeltechniek en automotive.

Met de aanschaf van de geautomatiseerde productiemiddelen heeft L+C Schoonhoven B.V. de beschikking over de modernste technieken op het gebied van plaatbewerking en verbindingstechniek. L+C Schoonhoven B.V. is hiermee in staat om in combinatie met een grote mate van flexibiliteit aan de steeds hogere kwaliteitseisen van de klant te voldoen. Naast de kwaliteit van het product werd ook de kwaliteit van de organisatie belangrijk. Vanaf 2000 werd ISO 9001 ingevoerd.
Contact