L+C Schoonhoven Contructiebedrijf voor apparatenbouw, machinebouw, koeltechniek en automotive
L+C Schoonhoven Contructiebedrijf voor apparatenbouw, machinebouw, koeltechniek en automotive
SPECIALIST IN APPARATENBOUW, MACHINEBOUW EN KOELTECHNIEK

Apparatenbouw

Klant centraal

Binnen onze organisatie vervult de klant een centrale rol. Van offerte tot het uiteindelijke product wordt intensief contact onderhouden met de klant. Door onze ruime ervaring met het bouwen van apparaten kunnen we adviseren bij materiaalkeuze en afwerking. De combinatie van onze ervaring op gebied van apparatenbouw, de geldende wettelijke eisen en de inbreng van de klant levert een optimaal eindproduct.

Productie

L+C Schoonhoven produceert apparaten van staal, RVS en aluminium.

Lasverbindingen uitgevoerd in o.a. Mig-Tig vorm, zowel in staal, rvs, aluminium en titanium dragen zorg voor een constructieve verbinding en desgewenst vloeistofdichtheid. Op grond van kwaliteitseisen of nabehandelingen kunnen deze in meerdere fasen worden nabewerkt zodat uiteindelijk een fijne finishing wordt verkregen. Verspanende activiteiten: o.a. zagen, boren, tappen, frezen en draaien worden hier eveneens toegepast in half- of automatische methodieken.

Klinken, poppen, punt- stiftlassen, al deze verbindingstechnieken dragen bij om tot een verantwoorde verbinding te komen, die aan de eisen van de klant voldoen.

Het eindproduct kan eveneens onder onze verantwoordelijkheid worden geconserveerd. denk hierbij aan bijvoorbeeld verzinken, poedercoaten, verchromen, anodiseren, kataforese lak, hardinchromeren, beitsen of glasparelstralen.

Op de afdeling constructie en assemblage worden elementen samengesteld tot n geheel.

Niet alleen componenten uit eigen productie, ook van derden worden toegepast en op deskundige wijze verbonden of ingebouwd.